Het koor The New Land singers

Op 13 december 1984 werd het lady’s barbershopkoor "The New Land Singers” opgericht in Lelystad. Dat dit een goed idee was, blijkt uit het feit dat het koor in deze vorm nog steeds bestaat.

Wij zijn een bruisend stel vrouwen die graag a capella zingen. A capella betekent zonder muzikale begeleiding zingen. 

Ons doel is om het publiek te boeien en hen mee te nemen in de muziek. Kwaliteit en plezier in zang en expressie vinden wij daarom belangrijk. We beschikken over een breed repertoire, dat reikt van ballades tot eigentijdse jazz, musical, pop en 
rock & roll nummers. Natuurlijk alles wel in Barbershoparrangementen.


Heb jij zin om op maandag van 19.45 tot 21:45 uur te repeteren? Kom dan eens vrijblijvend kijken en luisteren. Je hoeft geen ervaren zanger te zijn of noten te kunnen lezen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om gezellig te zingen. De contributie is € 25,- per maand.

Repetitielocatie:

Buurtcentrum de Brink

Griend 33--07

8225 SX  Lelystad

 

Kom iets eerder, dan hebben we een beetje tijd om kennis te maken. Toch liever eerst mailcontact en daarna eventueel telefonisch contact? Prima, stuur dan je mail naar secretariaat@newlandsingers.nl

 

We blijven enthousiast bezig ons niveau te verbeteren en het repertoire uit te breiden.

Onder van[at1] [at2]  een gediplomeerd dirigent en gestimuleerd door regelmatige repetities, wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de stemvorming en zangtechniek, maar wel in een ontspannen en gezellige sfeer.

Als je de vorm van vierstemmig a capella zingen eenmaal te pakken hebt, wil je meer!

Wij treden op aanvraag op en kunnen zorgen voor een zeer speciaal tintje aan een bijzondere avond als een personeelsfeest, een bruiloft, een receptie etc.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, want ‘hoe meer stemmen, hoe meer vreugd’.


 [at1]Toevoegen: leiding 

 [at2]Zie gele en lichtblauwe teksten. Ik stel voor deze informatie niet te vaak te vermelden.