Home

 Holland Harmony Conventie 2019

 
 


 (FlevoProms december 2018)
Onze nieuwe dirigent is gevonden!
The New Land Singers presenteert trots en vol verwachting Francis Evers. Begin september start ze als dirigent van het koor en het beloofd een prachtig seizoen te worden! 

Geweldige vrouwen, prachtige klanken, echt plezier! 
Wij zijn een bruisend stel vrouwen die graag a capella zingen. A capella betekent zonder muzikale begeleiding zingen. 
Ons doel is om het publiek te boeien en hen mee te nemen in de muziek. Kwaliteit en plezier in zang en expressie vinden wij daarom belangrijk. We beschikken over een breed repertoire, deze reikt van ballades tot eigentijdse jazz, musical, pop en rock & roll nummers. Natuurlijk alles wel in Barbershop arrangementen. 
 
Nieuwe leden zijn altijd welkom!
Heb jij zin om elke donderdag van 19.45 tot 22.15 uur te repeteren en regelmatig op te treden? Kom dan eens vrijblijvend kijken en luisteren. Je hoeft geen ervaren zangeres te zijn of noten te kunnen lezen. Het belangrijkste is dat je het leuk vind om gezellig te zingen.
Repetitie locatie is Theater Posa, Kempenaar 01-10, 8242 BA Lelystad. Kom iets eerder, dan hebben we een beetje tijd om kennis te maken. Toch liever eerst mailcontact en daarna eventueel telefonisch contact? Prima, stuur je mail naar secretariaat@newlandsingers.nl
 
 
 
 

Entertainment?
Nodig ons uit voor een optreden in uw/jouw bedrijf/instelling. Bijv. tijdens bijzondere gelegenheden als een personeelsfeest. Wij zijn te boeken door te mailen naar secretariaat@newlandsingers.nl 
 
Sponsors zijn altijd welkom.
Wij gebruiken deze bijdragen o.a. voor het aanschaffen van nieuwe showkleding en theater make-up of om een professionele fotoshoot te laten maken. Via "onze clubwinkel", onderstaand logo kun je onze vereniging sponsoren. 
Klik op onderstaand logo. Zoek dan uit de deelnemende verenigingen The New Land Singers. Daarna kunt u uw aankopen doen. 
 

 
The New Land Singers wordt ook gesponsord door Autobedrijf Broekhuis, die aan de overzijde van Theater Posa te vinden is.
www.broekhuisgroep.nl